Шест атрактивни летни тенденции при банските

On 17.07.2013

Последният път, когато излязохте по магазините за бански, които да са абсолютно в крак с тенденциите,  вероятно е било отдавна и не е трудно да се разбере защо. Банските костюми са толкова индивидуално различни, специфични и толкова трудно да се намери подходящ, че когато най-накрая се появи един чифт, който да Ви накара да се чувствате забележително секси, става повод за размисъл в крак с модата ли сте.

А ако бихте могли да намерите бански, който освен да е секси и по последните течения на сезона, е също така удобен и непретенциозен? Представяме Ви шест тенденции при банските костюми, независимо дали сте почитателка на банските от две части или от една.

 

1. Balconette - за жени с по-голям бюст. Този бански е с вградена поддръжна система на чашката и женското тяло изглежда невероятно на брега на морето (а и гърбът се чувства улеснен). За дамите с по-малък бюст, бански тип Balconette също прави чудеса – деколтето Ви ще изглежда по-пълно, отколкото всъщност е. Спечели ни.

2. 70-те с райе раираните бански като цяло са добра идея за тези от нас, чиито тела не са от мрамор, но ако ивиците са в ретро шик цветове, тогава получаваме и бонус закачка с нашия бански костюм. Независимо от типа на тялото Ви, то ще е  забележително с атрактивните мотиви райе.

 3. Палави ресни – ако Вие не сте от типа жени на басейна, които просто седят там през цялото време, изберете този бански костюм, който се движи толкова, колкото и Вие. Ресните не само прибавят обем на бюста, но и изглеждат наистина страхотно, чаровно пърхащи от вятъра. Закачливо и секси.

4. Разменени части – ако и Вие напълно разбирате как смесването на щампи работи,  определено може да използвате знанията си и при банския костюм. Разменете Вашите съществуващи двойки, или посетете магазини, които продават несъответстващи бикини. Това е изявление за лятна безгрижност, неотразим и уникален стил.

5. Peplum - за дамите, които искат да създадат илюзия за секси извивки – бански тип Peplum определено може да направи чудеса в тази насока. Изберете изрязани бикини с този елемент или заложете на него при горнището. А защо не и в двете части – бъдете смела, дръзка и със секси извивки.

6. Магическа чашка – въпреки, че не може да „работи“ за всеки размер бюст, този тип бански е ласкателство за тялото. Изключва монокини стилът, но разкрива невероятно секси гледка към бюста Ви. Просто се уверете, че чашките отговарят на Вашия размер и вижте магическия ефект на този бански в действие.

 

Comments are closed.