WINEBOX

On 21.06.2012

За притежателите на карта mycredo winebox предоставя:

  • Специални отстъпки от обявените цени в сайта на winebox /преди да поръчате се легитимирайте пред служител на Winebox/
  • Безплатна доставка за София
  • Покани за VIP събития организирани от WINEBOX в страната и чужбина

Winebox (Уайнбокс) е вносител и представител на вина на някои от най-добрите изби от Eвропа, Южна Америка, Нова Зеландия, Австралия. Всеки партньор бива внимателно избиран, като целта на компанията е да утвърди портфолио от изби, доказани в производството на отлични вина, разпознаваеми международни брандове с отлично качество, с което да задоволи изискванията на разнородни типове клиенти.

Winebox стартира през 2008 година, когато фирмата става представител на изба Трапиче (Trapiche). Трапиче е един от аржентинските гиганти в световния винен бизнес и Malbec експертът на Аржентина, който предлага вина за всеки повод и по възможностите на всеки клиент.

Развитието на портфолиото продължава с друга голяма изба от Южна Америка – Виня Еррасурис (Vina Errazuriz), изба с вековна история, чийто настоящ президент Едуардо Чадуик (Eduardo Chadwick) е избран за Личност на 2008 г. заради иновативния си дух и страстта и отдадеността, с която работи за развиването на винената индустрия в Чили. През 2008г. на избата са присъдени титлите “Чилийски винопроизводител на годината” от Международния конкурс за вина и спиртни напитки (International wine & spirits competition) в Лондон и “Изба на годината” от Чилийската Винена Организация.

Winebox е представител и на друга емблематична изба – Жуве и Кампс (Juve y Camps) от Каталуня, Испания. Част от портфолиото на компанията са още няколко малки бутикови изби – Санта Барбара (Santa Barbara) от регион Марке, Италия и Елиас Мора (Elias Mora) от регион Торо, Испания.

Партньорство с Краля на Божолето

През 2010 Winebox привлича световноизвестния бранд Жорж Дюбьоф (Georges Duboeuf) от Божоле, Франция. Жорж Дюбоф, създател и собственик на едноименната изба, е най-известният в региона търговец на вино през последните 50 години. Неговото вино се слави с изключително качество и заслужено му е донесло славата на „Кралят на Божолето“. След Дюбоф, интереса на Уайнбокс се насочва още повече към Франция, като следващите изби са Бушар Пер и Фис – Бургундия, Тетанже – Шампан, Делас Фрер – Рона, Шато Минюти – Кот де Прованс. През 2012 новите изби в портфолиото на Уайнбокс вече са от Шабли – изба Луи Мишел ет Фис, и от Нова Зеландия – Спай Вали и Силени.

Политиката на Уайнбокс е към формиране на портфолио, което да представи вина от най-важните световно развити винени региони и страни, от всички краища на света.

Нашата цел и основното ни желание е вината, които ние представляваме да достигнат до всички и да бъдат предпочитани и любими на максимално повече хора, които да се докоснат до различните винени светове, които ще им поднесем в няколко чаши.

Това е същността на нашата ВИНЕНА КУТИЯ/WINEBOX

www.winebox.bg


 

66 Responses to “WINEBOX”

Trackbacks & Pings