Лили Иванова и GrandLiOrchestra

On 20.06.2012

Историята е бъдеще…

 

Говорят за нея, наричат я с големи имена. Тя обаче си остава Лили Иванова и всеки ден доказва името си. За нея антрактът е непозната дума, любовта е безкрайност,  а гласът и божий инструмент.

 

Днес ви представяме новият й мега проект, концертът на Лили на 22 ноември 2012 година в зала „Арена Армеец“ София.

 

Най-известното име в българската поп-музика, певицата която познавате от височината  на  залите в Русия и Европа – Лили излиза с амбицията да покани своята публика в най-голямото обществено пространство построено у нас. Изявата е с участието на Grand Li Orchestra, съставен от най-добрите български музиканти, с аранжиментите на маестро Живко Петров и музикален директор Стоян Захариев.

 

Това ще бъде най-големият концерт на български изпълнител през последните 20 години. Предвижда се той да е началото на турне в големите български градове през следващите  2013-2014 година.

 

За Лили Иванова историята е бъдеще. Тя прави планове повече от всеки от нас, нейното желание и възможност  да пее вече е митично и минава границите на определена епоха или човешки живот. Тя създаде символи и самата тя стана символ на българите без значение на епоха и обществен строй. Тя и нейната публика писаха културната история на България през последните повече от 50 години.

 

Концертът е добронамерена покана да се обичаме, да си вярваме и да продължим. Защото историята е бъдеще и Лили Иванова доказа това.

/eventim.bg

74 Responses to “Лили Иванова и GrandLiOrchestra”

Trackbacks & Pings