Филип Киркоров с 4 концерта в България

On 19.06.2012

Концертите в София, Пловдив, Варна и Бургас, които са част от европейското турне „Просто подари” на българина и руска мегазвезда Филип Киркоров започват със зрелищен спектакъл на 29.06.2012 година от 20,00 часа в Зала 1 на НДК.

Уникалното ново шоу «ДРУGOY» (ДРУГ) предлага 3-часова изключително сложна програма, включваща последните иновационни и сценографични технологии, впечатляваща хореография, 3-D графика, грандиозни декори, множество сценични костюми, виртуозни танцьори, компютърни, анимационни, светлинни и музикални ефекти.

Организаторите от Degris ще издигнат специално гигантско разпятие в зала 1 на НДК, изградено от десетки мултимедийни LED екрани.

Специални гости на концертите ще бъдат дългогодишните приятели на Филип – Катя и Здравко от родния дует Ритон, с които звездата ще изпее няколко песни.

Художествен директор на спектаклите е известният руснак Борис Краснов, режисьор е един от най-търсените професионалисти в областта и откритие на Алла Пугачова – Олег Боднарчук, директор на хореографията е Максим Пасюк, който е ръководител на балета „Любовники”.

Около Филип Киркоров винаги е имало много слухове и медиен интерес. Още от времето на брака му с 18 години по-възрастната руска звезда Алла Пугачова до раждането на дъщеричката му Алла-Виктория през 2011 година от сурогатна майка в САЩ – негова дългогодишна стара приятелка, а също и съдебните искове на четирима български композитори, които претендират за нарушавене на авторските им права.

Концертите на Филип Киркоров ще се проведат в Летните театри на Пловдив на 30.06.2012 г., на 2 юли 2012 година в Бургас и в родния град на звездата – Варна на 5.07.2012 г.

Билетите за концертите на Филип Киркоров могат да се закупят на касите на НДК в София, в Пловдив – пред Общината, във Варна и Бургас пред летните театри и на www.eventim.bg на цени от 30 до 100 лева.
Генерален спонсор на турнето е Лукойл.

Филип Киркоров е роден на 30 април 1967 година в град Варна, България, в семейството на българина от арменски произход – Бедрос Киркоров и рускинята Виктория Лихачева. Завършва Държавното музикално училище Гнесини в Москва. През 1994 година сключва брак с Алла Пугачова, който продължава до 2005.

 

 

 

78 Responses to “Филип Киркоров с 4 концерта в България”

Trackbacks & Pings